"Mulle meeldib reisida, igat moodi! Reisimine on alati tore - lennukiga, kui on kauged maad. Aga mulle meeldib väga reisida oma autoga. Istud varahommikul autosse ja väljud siis seal, kus parajasti väljud," kirjeldas Oja. Varasemalt reisis mees ühes terve perega, ent nüüd on põhiliseks reisikaaslaseks abikaasa, kellega sõideti ka Lõuna-Euroopasse.

Kord sattus Oja oma reisiteekonnal ka otse Tour de France'i keskmesse. Proovis mees sõita üht- ja teistpidi, ent alati jõudis samasse kohta tagasi. Ümber sõites sattus Oja aga külavahele põlluveerele, millel kohalik külamees parasjagu heina tegi. "Tead seal oli nagu Haanjas! Aga tegelikult olime Püreneedes," sõnas Oja.

"Kõlab totralt, aga autoga sõitmine on meditatiivne tegevus. See eeldab muidugi, et sulle meeldib autoga sõita. Minule meeldib," tõdes näitleja.

Paraku peab Peeter Oja järgmised kolm kuud kondiauru kulutama, sest just nii kauaks peatati mehel juhtimisõigus. 1. septembril pidas politsei mehe kinni ning tuvastas tal joobe. Oja oli oma teekonnal koju põhjustanud ka liiklusõnnetusele.