Charlotte on samuti naisvorm nimest Charles, mida on kandnud kaks varasemat kuningat ja mis on ka printsessi vanaisa nimi. Nimi Charlotte sai populaarseks 18. sajandil, mil seda kandis kuningas George III abikaasa. George III ostis ka Buckinghami palee oma naisele Charlotte'ile, et kasutada seda pere residentsina.

Lisaks on Charlotte hertsoginna õe Pippa Middletoni keskmine nimi.

Elizabethi-nimelisi kuningannasid on Inglismaal olnud kaks - I (1533-1603) ja II, kes on veel praegugi troonil. Teades jõudu ning ajaloo suursugusust, mis nime Elizabeth taga on, ei ole imestada, et hertsogipaar just selle oma tütre keskmiseks nimeks valis. Muidugi ka peale printsess Diana ehk prints Williami ema surma, oli tema ainsaks emakujuks vanaema, kuninganna Elizabethi II.

Oma lapse esinimeks ei oleks William ja Kate saanud Diana panna, sest Inglismaal ei ole varasemalt ühtegi Diana-nimelist kuningannat olnud, kuid kolmanda ning vägagi tähendusväärse nimena on ta suurepärane. Diana nimi räägib täielikult enda eest ning väike printsess sai oma kolmanda nime maailma armastatuima printsessi järgi.