Floridas Miamis varjunime Semana Caliente (Kuum Nädal) tegutsev latiinomees, kes elatub blogimisest ja intervjueerib selle tarbeks ka tuntud seltskonnategelasi, tõi koos fotodega välja 15 tema meelest seksikaimat naist, kes pikemad kui 183 cm, vahendab Õhtuleht.

Nende hulgas olid peamiselt sportlased: tennisistid Maria Šarapova ja Ana Ivanovic, laptuumängija Jennie Finch, võrkpallur Gabrielle Reece, korvpallurid Candace Parker, Meghan Gardler, Claudia Lampe ja Lauren Jackson.

Veel mahtusid nimekirja USA filminäitleja Uma Thurman, Rootsi supermodell Victoria Silvstedt, Taani näitleja-muusik-telenägu Brigitte Nielsen, Miss Universum 2003 Amelia Vega Dominikaani vabariigist ning Itaalias elavad modellid ja telenäod Natalia Bush ja meie oma 186 cm pikkune modell Delisa Maria Varik, kes sai Eestis üldsusele tuntuks telesaate “Unistuste printsess” esimesel hooajal.

Juba üle aasta Milanos elav Delisa on endale nime teinud, pilades itaallaste seas populaarses komöödiasaates “Striscia la Notizia” poliitikuid — saatejuhi koha sai ta tänu sõprussuhetele kohaliku tähtnäitleja Ezio Greggioga.

Artikli täistekst Õhtulehes.