Rocos väidab raamatus, et kirevat seltskondlikku elu nautinud printsess Diana harrastas 1980ndate alguses aegajalt ka inkognito pidutseda ning seda koguni ühes Londoni kuulsaimas geiklubis, Royal Vauxhall Tavernis, kirjutab New York Daily News.

Rocose sõnul väisas lühikeste juustega printsess geiklubi Queeni laulja Freddie Mercury käevangus, olles riietunud nooreks meesmodelliks, kandes armeejakki, päikeseprille ja nokatsit. Raamatust võib lugeda, et paar käitunud peol kui pahandust teinud koolilapsed, itsitades ja tundes rõõmu sellest, et neid ära ei tunta. Rocos kirjutab, et huvitaval kombel suutis Diana tõepoolest peaaegu et anonüümseks jääda.

"Kui sisse kõndisime, tundus, et ta näeb nii selgelt Diana välja, et jääme kohe vahele," rääkis kuulsa paari seltskonnas ööklubisse läinud Rocos. "See oli nii uskumatult lahe ja veidralt põnev. Meie süda  põksus iga kord, kui mõni nahkses kostüümis karvane mees meile vastu kõndis, kuid mitte keegi ei tundnud Dianat ära! Ta nägi välja nagu ilus noor mees," meenutas Rocos ja lisas, et pärast katse võidukat läbimist tellis Diana valget veini ja õlut.

Küll aga tunti ära Mercury, Rocos ja samuti samas peoseltskonnas viibinud telenägu Kenny Everett, kes olid Londoni pidudel tavalised külalised.

Põnev lugu tõesti, ent kahjuks ei saa seda enam keegi peale Rocose kinnitada - Mercury suri aidsi aastal 1991, Everett samuti aidsi aastal 1995 ning printsess Diana hukkus autoõnnetuses aastal 1997.