Kurioosne on tõik, et ajakirja esikaane foto on objektiivselt vaadates üsna ilmetu. Printsess poseerib kostüümis, mida täna ükski moeteadlik naine selga ei paneks. Kuid see kõik ei oma tähtsust - nimelt arutletakse, milline vanaema oleks Diana oma kahele lapselapsele, kas tal oleks Instagram ja loomulikult võrreldakse teda Cambridge`i hertsoginna Catherine`iga.

31aastaselt oli printsess Diana oma abikaasast juba lahus, Catherine oli selleks ajaks prints Williamiga olnud koos üle kümne aasta. Just 31aastaselt Catherine abiellus ja Diana lahutas. Ajakiri arutleb, et Catherine`il on kõik, millest Diana noorena unistas - hubane pereelu, armastav abikaasa ja kerge distants kuninglikust protokollist.

Diana oli oma ajast ees ja soovis midagi, mis oli temast kõigest ühe põlvkonna kaugusel. Ajakiri Tatler küsib: "Me ei saa jätta küsimata, milline oleks Diana täna ja kuidas oleks ta maailma muutnud?" Iseküsimus on, kuidas oleks Diana suhtunud sellesse, et prints Charles ja Camilla abielluvad? Kes teab, võibolla oleks teda täna see uudis rõõmustanud?