58-aastane James Hewitt sai lisaks südamerabandusele ka insuldi ning teda tabasid eelnevast haigusest tingitud komplikatsioonid, mistõttu toimetati ta koheselt kiirabiga haiglasse, vahendab Mirror.

Endine väeohvitser viibib praegu intensiivraviosakonnas. Arstide sõnul on tema šansid ellu jäämiseks napid, kuid lähedased ütlevad, et Hewitt peab vapralt võitlust ja perekond loodab, et ta suudab oma kriitilisest seisundist siiski välja tulla.

Hewitt ja printsess Diana hakkasid kurameerima aastal 1986 (kaks aastat pärast Harry sündi), kui paari viis kokku huvi hobuste vastu – Hewitt oli Diana ratsutamisõpetaja.

Punapäis meest peeti aastaid prints Harry tegelikuks isaks, ent paar kuud tagasi tegi Hewitt Austraalia televisiooni vahendusel sotid selgeks. Eksarmuke pajatas, et oli varalahkunud printsess Dianaga justkui vana abielupaar – sedavõrd lähedased olevat nad olnud. Kuid ennast Harry isaks mees siiski ei tunnistanud.

"Ei, ma pole Harry isa," sõnas 58-aastane mees Austraalia telesaates "Sunday Night", tundes Harryle kuulujuttude pärast kaasa. "Talle on see ilmselt hullem kui mulle, vaene mees," sõnas Hewitt. Muud seletust ta kõmule anda ei oska, kui et "see jutt müüb".

Mees tunnistas, et kahetseb oma minevikus mitmeid asju, siis kohtumist Dianaga kindlasti mitte, ehkki tunnistab, et ta on raske temast rääkida. "Temasse oli lihtne armuda, nii et selle võib mulle andeks anda, ma arvan," märkis ta.

Paari romaan kestis oma viis aastat, kuni Diana lahutuseni Charlesist. Hewitt jäi pärast seda üksikuks – ta ei abiellunud ning tal pole ka lapsi.