Kupce vanema lapse isa on tema endine abikaasa, Läti saadik Kreekas Ivars Pundurs.

"Nagu me eile ka Delfile vastasime, on Toomas Hendrik Ilvese ja Ieva Kupce kihlus „nende isiklik otsus, ega ole seotud Toomas Hendrik Ilvese kui Vabariigi Presidendi ametiülesannetega“. See tähendab, et presidendi kantselei ei pea õigeks asuda kommenteerima Ieva Kupce isiklikku elu. Küll aga saan kinnitada, et Ieva Kupce kasvatab kahte last – 13-aastast poega ja ligi 2-aastast tütart, neist viimase isa kaotas ta raskele haigusele," vastas Delfi arupärimise peale presidendi avalike suhete nõunik Toomas Sildam.

Ainus, mida nõunik on nõus kommenteerima, on Toomas Hendrik Ilvese ning Ieva Kupce "soojemate suhete" algus, milleks oli Sildami kinnitusel tänavune suvi.

Eile avalikustas Publik uudise, et kevadel lahutatud president Toomas Hendrik Ilves kihlus oma lätlannast kallimaga, kelle ta läinud neljapäeval oma plaadiesitlusele kaaslasena tõi ning kaamerate pilgu all tantsule palus. Sõrmes oli sel õhtul Kupcel teemandiga kihlasõrmus.

"Jah, Toomas Hendrik Ilves ja Ieva Kupce kihlusid novembri keskpaigas. See oli nende isiklik otsus, ega ole seotud Toomas Hendrik Ilvese kui Vabariigi Presidendi ametiülesannetega," kinnitas eile Publikule presidendi avalike suhete nõunik Toomas Sildam.

Pulmapäev Sildami kinnitusel veel teada ei ole. Samuti pole hetkel veel teada, kas presidendi kõrval võtab vabariigi aastapäeval külalisi vastu Ieva või mitte.

Kokku on Kupcel ja president Ilvesel kahepeale viis last.