Kadastiku romaanide "Kevad saabub sügisel" ja "Suvi sulab talvel" kohta on nii autor kui kriitikud öelnud, et nende raamatute keskpunktiks on seks. See, et Kadastiku sees pulbitses nii ereda leegiga erootiline kirjandusvägevus, tuli üllatusena ka neile, kes temaga aastaid koos töötanud.

"Ju näevad ka nemad, et mitte asjata ei nimetata erootikatööstust sama massiivseks ja kasumlikuks, kui relva- või naftabisnist," kinnitas Delfile anonüümsust palunud kirjastaja. "Aga kui Kadastiku erootikaromaanid on edukalt kõikide raamatupoodide TOPis ja kontsernis töötab Anu Saagim, siis nende kahe sünergia võib tuua Postimehele nii ärilist edu kui värsket tähelepanu nii erootikahuviliste kui erootikas alles esimesi arglikke samme astuvate inimeste seas. Meediaorganisatsiooni väärtused muutuvad ajas - nad ei pea lõputult lähtuma Jaan Tõnissoni põhimõtetest."

Nõukogude ajal ühiskonnaõpetuse tundides tundeelu õppinud Kadastik koos Postimehe kaasomanikega ei söenda oma uue äriideega minna vallutama Skandinaaviat, kus ta äripartner Saagim on inimestele väsitavalt tuttav. Kadastik ja Saagim tahavad uue portaaliga vallutada Daugavpilsi, Liepaja, Tukumsi, Šiauliai, Biržai, Vitebski ja Mogiljovi noormeeste südamed.

"Nõukogude kodaniku juuri ja vajadusi tabavad nad selles regioonis oluliselt paremini ära," möönis tulevase portaali üks tegevjuhtidest Eesti ajakirjanikele.

Uute saitide promoturneele on lubanud tulla lisaks Saagimile ja Kadastikule ka nende otseme ülemus Margus Linnamäe.

Eestis saab uue portaali nimeks unistaja.ee; Lätis unistajaXXL.lv; Leedus koosunistajad.lt ja Valgevenes punaneunistaja.by.