Grace Kelly esimene suurim roll tuli 22aastaselt, mil ta mängis filmis "Fourteen Hours". Aastal 1954 mängis ta Alfred Hitchcocki vändatud filmis "Dial M For Murder" ja pärast seda sai temast Hollywoodi ihaldatuim staar. Grace Kelly filmikarjäär kestis kõigest viis aastat ja sellesse aega mahub üksteist filmi, kuid selle aja jooksul jõudis ta oma hiilgust omal moel täiel rinnal nautida - polnud meest, kes poleks olnud temast sisse võetud ja paljude austajatega jõudis filmistaar ka voodirõõme jagada.

Wendy Leigh kirjutab naise elust rääkivas raamatus "In True Grace: The Life And Times Of An American Princess", et Grace Kelly võis kanda küll kuninglikke maani kleite ja valgeid kindaid, kuid see ei tähendanud veel, et tegu oleks olnud pühakuga. Vastupidi - enamik ekraanipartnereid jõudsid Grace Kellyga ka voodisse. Tõik, et paljud tema mehed olid abielus, Grace´i ei häirinud. Näiteks jõudis Grace seksida nii Gary Cooperi, Clark Gable'i, William Holdeni, Bing Crosby kui ka Ray Millandiga. Viimase abikaasa oli ahastuses ja tema sõbranna tegi meediale avalduse: "Mul pole Grace Kelly kohta ühtegi head sõna öelda. Ta magas mu sõbranna abikaasaga, kelleks on Ray Milland!"

Ajal, mill Bing Crosby pidas Grace Kellyt oma tüdrukuks, sai ta kõvasti kõrvetada. See oli õhtu, mil jagati Oscareid ja nominentide seas olid nii Bing Crosby ise kui ka Marlon Brando. Viimane võitis ja kui löödud Crosby samal õhtul oma kallima Grace Kelly kaisust lohutust otsima läks, leidis ta naise korterist eest mitte armastava embuse, vaid hoopiski tema asemel äsja kuldmehikese saanud Marlon Brando. Crosby meenutas: "Nad lamasid alasti voodis... Vaid mõned tunnid enne seda oli Marlon napsanud minu eest Oscari. Nüüd oli ta Grace`iga voodis!"

Grace`i kallimate nimekirjas oli ka legendaarne Inglise näitleja ja kirjanik David Niven, kes oli tol ajal samuti abielus. Monaco vürst Rainier, kes palus Grace Kelly kätt, küsis vahetult enne pulmi suures seltskonnas David Nivenilt, kes on olnud tema parim armuke. "Grace, loomulikult!" hüüatas Niven. Pärast kohmetunud pausi, parandas Niven: "Ma tahtsin öelda Gracie Fields ..." Paraku kinnitas Niveni vastus seda, millest Hollywood oli pikalt kihanud - mehel oli olnud armusuhe Grace Kellyga.

Pärast abielu Monaco vürst Rainieriga hülgas Grace Hollywoodi ja keskendus perele. Paraku on halvad harjumused visad kaduma - ka abielu ajal oli tal vallutusi ja Grace võrgutas ühe oma pruutneitsi abikaasa. See oli üks tema parimaid sõbrannasid, modell Carolyn Reybold, kelle järgi sai Grace`i tütar oma nime. Kuid sõprus ei takistanud Grace`il alustamast armuromaani sõbranna abikaasa Malcolmiga. Kahtlused olid üleval ja lõpuks tunnistas Grace oma sõbrannale kõik üles - ta ütles, et tal on stress, sest tema isal on vähk ja seepärast leidis ta Malcolmi. Tundus, et Grace´ile Monaco vürstist ei piisanud...Carolyn Reybold ei saanud abikaasa truudusetusest kunagi üle, tema abielu lõppes, elu läks spiraali mööda aina allapoole ja ta lõpetas kodutuna.

Üheks põhjuseks, miks Grace ka abielus olles afääre jätkas, oli vürst Rainieri truudusetus. Nii lohutas Grace end samuti kõrvalhüpetega. Kuigi Grace oli vürstinna, jätkusid ka tema salasuhted Marlon Brandoga. Kõige pikem salajane afäär oli naisel aga hoopis Frank Sinatraga, kes pidas Grace`i oma unistuste tüdrukuks. Nad kohtusid sageli Prantsusmaal asuvas villas Cap Ferrat.

Lisaks Frank Sinatrale leidus Grace´i armukeste nimekirjas abielu jooksul veel teisigi: nende seas näitleja Tony Curtis, tenniseäss Sidney Wood, edukas Briti produtsent Anthony Havelock-Allan ja muusik Richard Boccelli.

Grace Kelly eluloo autor võtab naise armuasjad kokku nii: "Ta oli võlutud edukatest meestest. Tema armukeste seas oli nii gängstereid kui ka printse ja ka kõik teised, kes kätte juhtusid."