Ainult tekstist koosnev reklaam algab lausega: „10 miljonit dollarit info eest, mis viib Donald J. Trumpi suhtes uurimise algatamiseni ja tema ametist kõrvaldamiseni.“

Järgnevas tekstis süüdistab Flynt presidenti muu hulgas äri ja poliitikat puudutavates huvikonfliktides, avalikkusele sadu kordi küüniliselt valetamises, lähisugulaste soosimises ning ametisse kõlbmatute isikute määramises kõrgetesse riigiametitesse.

„Kas ta sõlmis venelastega mingi finantskokkuleppe?“ küsib Flynt. „Kas USA huvid on toodud ohvriteks Trumpi impeeriumi ärihuvidele? Peame kõik avalikkuse ette tooma.“ Reklaami lõpus on ära toodud kontaktandmed, kuhu sellist infot edastada: 1-800-251-2714 ja hustlertipline@lfp.com.

Samale lehele antud kommentaaris ütles Flynt, et loodab vajaliku info lekkimisele lähipäevade jooksul ning avaldab tõsiseltvõetavad paljastused kohe, kui neist teada saab.

Kuulutuses teatab Flynt, et ta on varem sama meetodit kasutades tõkestanud Bob Livingstoni saamise USA esindajatekoja spiikriks (1998) ja paljastanud Louisiana senaatori David Vitteri tegevuse. Prostituutide teenuste kasutamist tunnistanud Vitter pääses teo aegumise tõttu politseiuurimisest, ent kaotas 2015. aastal Louisiana kubernerivalimised. Viimastel senati valimistel ta enam ei kandideerinud.