"Stella Bulochnikov vallandati töölt, kuna ta ei suutnud oma tööd efektiivselt teha ja teenindas oma klienti halvasti. Stellaga ei oldud töölepingut sõlmitud ja ta on valmis rääkima valesid igale meediaväljaandele, kes seda vähegi avaldab. Me ei vasta valedele ja ähvardustele," sõnas Mariah Carey esindaja ajakirjale PEOPLE. Bulochnikovi advokaadid ei soovinud teemat kommenteerida.

Pärast kolme aastat koostööd lõpetasid Carey ja Bulochnikov ühisel rindel tegutsemise. Bulochnikovi advokaadid andsid aga eelmisel reedel sisse kohtuhagi, kuna lauljatar oli väidetavalt teda seksuaalselt ahistanud. Carey olevat mänedžeri ees paljalt ringi käinud, kuritarvitab aineid ja on miljoneid dollareid võlgu maksmata komisjonitasude eest.

Kui Bulochnikovi advokaadid on varasemalt öelnud, et nad liiguvad kohtuasjaga edasi ka siis kui Carey probleemi kohtuväliselt lahendada ei soovi. Carey esindaja leiab aga, et kogu asi on kergemeelne ja alusetu.

"Me kaitseme kohtuasja vastu jõuliselt ja edukalt. Ühtlasi tasuks teadmiseks võtta, et tegu ei olnud esimese advokaadiga, kelle poole Bulochnikov pöördus. Eelmised kolm ei olnud Carey vastu nõus kohtusse minema," sõnas Carey esindaja.

Hiljuti paljastas Mariah, et on pidanud elama bipolaarse häire diagnoosiga juba 17 aastat. Lauljale määrati diagnoos esmakordselt 2001. aastal, kui Mariah tuli viia füüsilise ja vaimse kokkuvarisemise tõttu haiglasse.