The Rolling Stone ja paljud teised suured inglise- ja prantsuskeelsed väljaanded kirjutavad, et Kardashiani voodist välja tirinud, ta kinni sidunud ja seejärel teda vanni oma saatust ootama visanud viis politseinikuks riietunud röövlit on sama kamp kurikaelu, keda juba 90ndatest saati paljudes suurejoonelistes juveeliröövides kahtlustatakse.

Roosa Pantri kamp koosneb väidetavalt umbes kuni 200st mehest ja mõnest naisest, kes on pärit Montenegrost, Horvaatiast, Bosniast ja Serbiast ning tegutsevad suurlinnades.

Nende stiili kirjeldab vähene vägivald (Kim Kardashianile füüsiliselt viga ei tehtud) ning suured saagid. Näiteks olevat lisaks Kimilt röövitud ehetele, mille hinnaks kokku umbes 9 miljonit dollarit, kamba saagiks langenud veel hulgim uhkeid juveele, sealhulgas ühelt Jaapani juveliirilt sisse vehitud 1225-karaadine teemantkaelakee Comtesse de Vendôme, mis väärt 31 miljonit dollarit. Vähem kui minutiga teostatud rööv läks ajalukku kui riigi suurim ehterööv.

Seltskond on väidetavalt päise päeva ajal toimunud röövi käigus omastanud 136 miljoni dollari väärtuses ehteid ka näiteks Cannes’is asuvast Carltoni hotellist.

1999. aastal panid Roosad Pantrid toime 380 kuritegu 35s riigis, pannes pihta 372 miljoni dollari väärtuses võõrast vara.

Aastaid aeti kampa taga ning viimaks suudeti aastal 2005 kolm rühmituse liiget vahistada. Kaks aastat hiljem pisteti juveelivaraste ninamees seitsmeks aastaks trellide taha. Aastal 2009 võeti Monacos kinni veel kolm liiget ning Interpol ajab mehi senimaani aktiivselt taga.

Kas Kardashiani röövi taga olid samad inimesed? Väljaanded spekuleerivad, et kõik märgid nende modus operandile tõepoolest viitavad. Kuuldavasti on huvitaval kombel Roosadest Pantritest nende tüüpiliselt ebavägivaldse, kuid filmilikult suurejoonelise röövimisstiili pärast kodumaadel koguni väikestviisi kangelased saanud.