Jady Duarte endine armastatu Douglas Donato Pereira oli tähtis tegija Rio de Janeiro slummi Faz Quem Queri narkoäris. Douglas, kelle hüüdnimi oli Dina Terror, nimetas end "sõjajumalaks" ja "politseinike hirmuks". Ta oli tagaotsitav vähemalt kümne kuriteo eest, seal hulgas süüdistati teda ka teismelise tüdruku piinamises ja tapmises aastal 2014.

Endine narkoboss, kes on Jady kahe lapse isa, lasti politsei eriüksuse poolt maha tänavu märtsis. Pärast oma kaasa surma puistas Jady sotsiaalmeedias oma südant: "Igavikus olen oma armastatuga selliselt, nagu olen alati soovinud, sest Taevas on ainult aega olla õnnelik. Jumal võtab su enda juurde ja loodan, et ühel päeval kohtume taas."


Usain Boltiga öö veetnud Jady on liigsest meedia tähelepanust häiritud. Pärast piltide avalikuks tulemist kurtis ta: "See kõik on väga negatiivne. Ma ei tahtnud kuulsaks saada, ma suren häbist."

Tema sõnul oli Jamaica sprinteriga veedetud aega täiesti tavaline ja pikemalt ta seda kommenteerida ei taha: "See polnud midagi erilist. See oli normaalne. Ma parem ei räägi sellest, muidu lähevad asjad veel keerulisemaks."