Söökide ja jookide valik oli tõeliselt esmaklassiline. Kõigile külalistele pakuti näiteks ehtsat šampanjat, mis on sama marki, mida pakutakse ka Oscarite peol ja Kuldgloobuste jagamisel. Mis aga suupistetesse puutub, siis nende valmistamisel kasutati ikka parimaid kodumaiseid tooraineid. Kokku pakuti külalistele 5500 suupistet, mille valmistamine võttis kogunisti kaks päeva aega.

Enne külaliste saabumist oli õhtu kuninganna Krista Lensini aga lava taga. Tema ümber askeldas terve armee iluinimesi alates kleidi autorist lõpetades juuksuriga. Juba ainuüksi kleid selga tõmbamine võttis pea kümme minutit aega, ning et sellesse mahtuda pidi Lensin kiirdieeti pidama.

Kroonika esikaane persooniks on aga Evelin Ilves, kelle elu on pärast abielulahutust ja esieedi tiitlist ja sellega kaasnenud hüvedest ilmajäämist teinud drastilise pöörde. Külluslikku eluviisi nautivast daamist on Kroonika väitel saanud Eesti vabariigi asotsiaal number üks, kel pole õigust isegi mitte töötuabirahale.

Vaata videost, milliseid kauneid kleite ja uhkeid peaehteid kanti auhinnagalal ning mida põnevat arvavad tänased meelelauhtajad uhkest peost!