Eesti soost kokk juhtis Londonis edukat restorani Verru, kuni otsustas, et ei taha enam niimoodi jätkata, müüs oma restorani ja tuli tagasi Eestisse, vahendas ETV saade "Ringvaade".

Restoran oli nii edukas, et Lesment teenis oma töö eest kaks rosetti, mis on Suurbritannias võrreldavad Michelini tärnidega. "Kui saime rosetid, olid restorani lauad kaks kuud ette broneeritud," kirjeldas Lesment.

Hoolimata suurest edust mõtles Lesment aga ööd ja päevad toidule ning isegi tema naine arvas, et mees on ära keeranud. "Suutsin edukalt rikkuda oma tervise."

Nüüd on Lesment tagasi Eestis ja avab Tallinnas puukütteahjuga pitsakoha. "Hakkasin siin käima ja vaatama, mis puudu on. Kas avada taas tipprestoran? Esiteks ei tahtnud ma jälle raha laenata ja investeerida, nii saab sinust sinu enda projekti ori," selgitas Lesment, miks just pitsakoha ning lisas, et palju raskem on teha lihtsat toitu kui kulinaarkunsti. Ta täpsustas, et tahab toita inimesi mõistliku toidu ja mõistlike hindadega.