Põit kergendavate muusikasõprade annetus kogutakse spetsiaalsetesse säilituskonteineritesse ning transporditakse kibekähku talunikele. “From piss to pilsner!” ehk “Pissist pilsneriks!” on kogu ettevõtmise loosungiks ning kui kõik laabub, saavad juba 2017.aasta külastajad nautida üle-eelmise aasta külastajate “pärandust”.

“Kõik seisneb inimeste suhtumise muutmises. Reovesi pole koorem, vaid väärtuslik ressurss. Oleme märganud, et see üüratu uriinikogus, mis igal aastal erinevatel festivalidel tekib, koormab nii keskkonda kui kanalisatsioonisüsteeme, miks mitte siis sellest kasu lõigata?!” sõnas Leif Nielsen Taani Põllumajandus- ja Toidunõukogust, mis oma abikätt juba aastaid Roskile Festivalile pakkunud on.

Nielsen on ühtlasi veendundud, et projekti saadab suur edu. “Inimesed suudavad kindlasti näha ka huumorit selle taga, et anda oma isiklik annetus õlletootmisse!” loodab ta. Ja pange nüüd tähele, uriini kogutakse ka lavatagustest välipeldikutest. "Ilmselt kogume märkimisväärselt ka rokkstaaride pissi!" muigab sama nõukogu esindaja Marie Grabow.