Ravi, mida Gemmale tungivalt soovitati, tähendanuks seda, et raseduse oleksid pidanud arstid katkestama. Gemma aga sellega nõus ei olnud, sest veel sündimata beebi oli peres väga oodatud. Ta otsustas oodata ning rasedus lõpuni kanda ning seejärel alustada alles raviga, vahendab Daily Mail.

Gemma tütreke Penelope sündis täiesti tervena, ent sünnituse järel sai teatavaks traagiline asjaolu – briti arstid ei suuda enam naise päästmiseks midagi teha. Õige moment ravi alustamiseks oli lootusetult mööda läinud.

Küll aga ei andnud Gemma alla ja leidis kliiniku Saksamaal, mis oli võimeline naisele ravi pakkuma, kuid rahasumma, mida selleks vaja oli, käis talle selgelt üle jõu. 300 000 naela polnud tal kusagilt võtta. Gemma ja tema ema tegid projekti ühisrahastusplatvormile, et summa kokku saada ning siis juhtus midagi imelist. "Titanicust" tuntud näitlejanna Kate Winslet nägi Gemma kampaaniat ning otsustas talle õla alla panna. Kate krabas kampa oma kaasstaari Leonardo DiCaprio ning üheskoos pakuti ühel heategevusoksjonil St Tropezis müügiks õhtusöögi Leo ja Kate'iga koos.

Nõndaks sai Gemma tänu staaridele kokku vajamineva raha raviks ning viis kuud tagasi ta ka selle ravikuuri lõpetas. Nüüd sai Gemma Saksamaa arstidelt rõõmustavaid uudiseid – noor ema on täiesti vähivaba ja võib oma eluga rõõmsalt edasi minna.