Kui saatejuht Teet Margna pakkus, et Krummi tähelend hakkas juba Draamateatrisse sisse saades, siis reaalsus oli pisut teistsugune.

"Seal on niimoodi tegelikult, et noore näitlejana on päris keeruline nende võimsate ässade kõrval panna. Tuled teatrisse, vaata, mis inimesed seal on, nad on loomad seal ju kõik! Malmstenid, Uukkivid, Klenskajad, Kaljusteid! Rolle ju tegelikult noorena väga ei saa," rääkis Piret, et teatrisse sisse saamine ei tähendanud automaatselt seda, et tal oleks tööd olnud.

"Ja siis ma mõtlesin, et ma peaks vist lisaraha endale teenima, sest renti on vaja kuidagi maksta ja ma läksin Tallinki laeva peale tööle. Alkoholi müüma," muigas näitleja.

Pireti sõnul oli see päris huvitav aeg, sest kõik tema kursusekaaslased "möllasid mööda teatreid ringi". Eetris jooksis parasjagu ka "Eesti otsib superstaari", mida juhtisid Pireti kursusekaaslased Henrik Kalmet ja Karl-Andreas Kalmet.

"Mul oli alati pühapäeviti töö ja paus sellel ajal, kui oli superstaari saade. Laevas on töötajatele oma söökla, kus saade oli suurelt ekraani peal ja kõik istusid ning vaatasid seda. Ja mina sõin seal oma külma vorsti ja vaatasin, et oi, poistel läheb nii hästi!", viskas Piret kibedat nalja.

"Ja siis ma mõtlesingi, et siin ma olen: neli aastat rasket lavakunstikateedrit, higi, verd ja pisaraid valanud ja nüüd olen siin Tallinki sööklas, söön vorsti ja vaatan, kuidas mu kursavennad teevad tööd."

Tänaseks on õnneks tuuled pöördunud ja Piretil on käed-jalad tööd täis nii Draamateatris, kui oma bändiga proove tehes ja kindlasti ka saate "Su nägu kõlab tuttavalt" proovidega, mille põnev finaal toimub juba peagi.