Matthew ja Carly Lunn tegid pildi, kus naine näiliselt oma värskele abikaasale Püha Pauluse (St Pauls) kiriku kõrval oraalseksi teeb, sotsiaalmeedia vahendusel avalikuks nii sõpradele kui ka perele, kes olla pruutpaari enda sõnul olnud pildist vaimustuses. Paraku aga oli foto sedavõrd kurioosne, et hakkas internetis oma elu elama ning jõudis ka kreeklaste kõrvu.

Tulemusena keelas Rhodose piiskop Kyrillos kirikus kõikide inglaste edaspidise abiellumise, mis on välja vihastanud paljud inglased, kes pidasid plaani selles kaunis paigas oma pulmad pidada. Kuuldavasti on kaalumisel isegi kohtuasjad, kirjutab The Independent.

"Me oleme kreeklased ja hindame oma traditsioone ning oma pühapaikade rüvetamatust. Me ei saa lubada, et selline jälestusväärne käitumine jätkub," teatas Rhodose esindaja Giorgos Eleftheriou.

Enamik kabelis toimuvatest pulmadest on brittide omad ning kardetakse, et otsus mõjutab piirkonna majandust väga negatiivselt. Ometi jäi keeld pidama ning kõik planeeritud pulmad paigutati teiste ligidalasuvate kirikute kavadesse.