39-aastane Elkann tarvitas The New York Posti andmetel nii kokaiini, kanepit kui ka alkoholi, millega teda varustas prostituut. Et oma kopsaka arve kinnimaksmiseks raha hankida, helistas umbjoobes ja pilves pärija oma perekonna ametnikule ning teatas, et on röövitud ning vajab 10 000 dollarit, et röövli käest pääseda.

Asi jõudis otsapidi mõistagi politseisse ning lõpptulemusena võeti prostituut kinni ning talle esitatigi Elkanni avalduse tulemusel röövimise ja väljapressimise süüdistus. Üpris kiiresti sai aga selgeks, et meest keegi kinni siiski ei hoidnud, sest ta helistas oma mobiiliga ning oleks võinud rahumeeli korterist lahkuda. Nii sai prostituut vabaks, kuid Elkann kaela süüdistuse valehäire ja avaliku korra rikkumise eest. Pärija üle mõistetakse kohut 25. jaanuaril.

2005. aasta oktoobris jäi Elkann vaevu ellu, olles võtnud tugeva üledoosi kokaiini ja heroiini ning seda samuti transsoolise prostituudi seltsis, kuid Itaalias. Mees leiti ihualasti ning koomas ühest Torino korterist. Juhtumi tõttu jättis mees hüvasti juhtiva töökohaga Fiatis ning kolis USAsse, kus tal aasta hiljem juba politseiga pahandusi oli.

Viimati kuuldi Elkannist mõne nädala eest, kui mees saabus lennukiga New Yorki ning asus kärmesti veebist endale eskortteenust hankima ning sai kokku mitme prostituudiga, kellest üks tutvustas teda 29-aastasele Curtis McKinstry'le, kellele hiljem hetkeline röövimissüüdistus osaks sai.

Mees ise pole juhtunut kommenteerinud.

Lepo Elkann parematel päevadel:

Lapo Elkann