Kohaliku politsei avalike suhete juht kinnitas, et nii mees kui naine said süüdistused ohtliku narkootilise aine omamise eest, narkootikumide manustmiseks vajaliku varustuse eest ning lapse väärkohtlemise eest.

Mõlemad tunnistasid kohtus, et on süütud ning nad lasti omal vastutusel vabadusse. "Nende vangiminek oleks jõletu ebaõiglus," sõnas paari advokaat Michael Piccarreta. "Ma olen enam kui kindel, et nad on õppinud oma veast ja, et vahejuhtumist saab pigem õppetund kui terve peatükk nende elus," lisas mees.

Politsei sõnul teavitati neid narkojoobes imiku kohta haiglast, kuhu vanemad imelikult käituva lapse viisid. Esialgu keeldusid vanemad lapsele tehtavast vereproovist, mistõttu tegid kavalad arstid imikule hoopis uriiniproovi. Viimane näitas kokaiinijääke lapse organismis. 26-aastane lapse ema Krystin tunnistas hiljem, et neil oli kodus pidu, mille käigus ta kokaiini manustas ning kõigest 12 tundi hiljem juba last rinnaga toitis.

Lapse isa tunnistas, et tarvitab kokaiini keskmiselt iga kuue nädala tagant. Praeguseks on beebi turvaliselt oma vanaema hoole all, ema võib lapsele ligi pääseda kogu päeva vältel, ent isa võib last näha vaid 12 tunni jooksul ööpäevast.