Getter Jaani unistuste meeskonna konkursi eestvedaja, Tele2 kommunikatsioonijuhi Hans Saarvelti sõnul laekus viimastel nädalatel mitmeid kaebusi nagu oleks võimalik Facebooki süsteemi üle kavaldada ja mitu korda hääletada. “Pettuste vältimiseks vaatasime enam kui kaksteist tuhat häält üle ning elimineerisime mitmekordselt antud like’id,” ütles Saarvelt ning lisas, et kõigile võrdsete võimaluste tagamiseks otsustati lõpptähtaega nelja päeva võrra pikendada.

Tele2 kommunikatsioonijuhi sõnul on mitmete populaarsemate kategooriate lõpuheitlus väga pingeline ning võitja otsustab tõenäoliselt vaid mõni hääl. “Näiteks on Getter Jaani taustatantsija valimisel kahe enam kui 1000 häält saanud finalistil vahe hetkel üheksa häält,” lisas Saarvelt.

Getter Jaani unistuste meeskonna finalistide järjestust saab vaadata ja oma lemmiku poolt hääle anda Tele2 Facebooki lehel kuni 4. jaanuarini kell 12.00.

Getter Jaani unistuste meeskonna valimisteks korraldati alates oktoobrist seitsmes Eesti linnas Tele2 Like Roadshow’d ning kuus töötuba, millelt selgitati finalistid suvel toimuva kontserdi stilisti, taustalaulja, tantsija, meikari, lavamänedžeri ning fotograafi leidmiseks.