Kampaania „Milk Gone Wild“ ehk vabas tõlkes „Piim teeb hulluks“ juhib tähelepanu loomasõprade uskumusele, et piima joomine on ebaloomulik ja loodusele kahjulik, samuti sellele, kui julm on loomade kohtlemine selles tööstusharus, seisab kampaania kodulehel.

Kampaania videoklipis kepsutavad ringi noored naised, kel tavaliste inimrindade asemel lehmaudarad. Lehmnaistega koos pidutsevad mehed joovad udaratest purskuvat piima.

PETA meelest oleks neil targem õlut juua, sest õlu pole ka nii tervist kahjustav kui lehmapiim.

Toiduainete instituudi professor Toomas Paalme hakkab lehmapiima ohtlikkuse juttu kuuldes naerma. „See on absoluutselt tobe ja täiesti rumal jutt!” Eestlased on 1000 aastat piima joonud, ja siiani pole see ohtu kujutanud. „Kui mõnel inimesel on piimaallergia, siis ei tähenda see, et piim vähki tekitaks.” Kusjuures isegi piimaallergikud võivad piima asemel piimatooteid süüa.

Veterinaararst Priit Koppel nimetab PETA teooriat idiootseks. „Siis peaks ka inimpiim kantserogeenne olema.” Pealegi oleks hoopis lehma lüpsmata jätmine looma ebainimlik kohtlemine, sest lehm on piimaandmiseks aretatud ja lüpsmata jätmise korral tekib tal udarapõletik.

Eelmine PETA suurkampaania sõdis rõivatootja Benettoni vastu, kes kasutab oma toodete valmistamisel villa, mis on saadud eriti sadistlikul ja sandistaval viisil, nimelt loomade elusa nülgimise teel.

Jutt käib mulesingist ehk protseduurist, mille käigus Austraalia farmerid lõikavad lamba seljalt nahka ja liha. Sel moel tahetakse vähendada parasiitide levikut. Kui lammaste villa enam ei vajata, pannakse nad avatud tekiga laevadele, mille pardal sõidutatakse oma väljaheidete sees tunglevad loomad ükskõik millise ilmaga Lähis-Itta.

Haiged ja vigastatud lambad visatakse üle parda haidele või jahvatatakse elusalt lihahakkimismasinates. Kui reisi üle elanud lambad jõuavad Lähis-Itta, lõigatakse neil kõri läbi.