Nimelt klõpsisid fotograafid pilte Kim Kardashiani kõige kuulsamast kehaosast, tema tagumikust. Ja mis selgus? Kim on oma fänne petnud ning pepupilte enne sotsiaalmeediasse postitamist tugevalt töödelnud ehk photoshoppinud sealt kogu tselluliidi, tahtes näida veatuna.

Kim on Instagramis kuulsustest viiendal kohal oma 98,7 miljoni jälgijaga. Teda edestavad Ariana Grande, Beyonce, Taylor Swift ja Selena Gomez.

Pärast pepupildi ilmumist vihastasid fännid alatu pettuse üle ning Kim kaotas Instagramis hoobilt 100 000 jälgijat. Paljud süüdistavad teda lisaks piltide töötlemisele ka plastilise kirurgia kasutamises.

Üks Instagrami kasutajatest väitis koguni, et Kimis ei ole mitte midagi ehtsat. Nii kirjutas Geegeelove1: "Kim, sa ajad mu südame pahaks, kui sa räägid oma veatust kehast, kuigi sa tegelikult kasutad plastilist kirurgiat. Sinus pole midagi ehtsat!"

Teine lisas: "Botoxis pole midagi loomulikku." Kolmas parastas: "Su kehas pole mitte midagi loomulikku."

Publik leiab, et tselluliit on midagi, mis on igal naisel, paksul või peenikesel ja seda ei pea häbenema ning ajakirjades ilmuvad pildid ei ole tõde vaid illusioon.

Selline näeb Kim oma Instagrami-kontol välja:

Happy Birthday @steph_shep I love this pic of us!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Sep 15, 2016 at 11:42am PDT

Ja selline näeb ta välja paparazzofotol:
Teisi töötlemata pilte vaata SIIT.