Ilmneb, et populaarne peokoht Sinilind, kus on oma plaadiesitluskontserte korraldanud arvukate teiste staaride seas ka näiteks Jüri Pootsmann, sulgeb oma uksed. Sinilinnus on peetud nii Noortebändide voorusid kui ka kümneid Tallinn Music Week'i kontserte. Detsembris esines seal legendaarne jazz-koosseis Jazzanova. Alles hiljuti oli Sinilinnus Ghostpoet'i kontsert ning kolmapäeviti toimusid Muusikaviktoriinid. Harvem ka Ajumurd viktoriin ja filmiviktoriin ning aeg-ajalt Comedy Estonia püstijalakomöödia etendused.

"Tundub, et Kinoliidu juhatusel on Sinilinnu renditavate ruumidega omad plaanid ja meie oleme neil plaanidel ees," sõnas Sinilinnu esindaja Publikule.

"Sinilind sai hiljuti alusetu lepingu ennetähtaegse ülesütlemise teate. Sellise majaomaniku esindaja pahatahtliku suhtumise juures ei ole võimalik kuidagi ei kohvikus ega kontserdipaigas head emotsiooni hoida," jätkas esindaja ning lisas, et Sinilind lendab pesast välja.

Nagu nimigi viitab, on Sinilinnu näol tegemist lisaks peo- ja kontsertpaigale ka kohvikuga. Kohviku köögis pidas mõnda aega peakoka ametit populaarsest rokkbändist tuntud kokk-muusik Rain Joona, kelle järel asus söögitegemist juhtima Õnne Soosaar.

Sinilinnu peosaalis peeti mitmeid Raadio 2 saadetele pühendatud pidusid, mistõttu teavad paljud raadiokuulajad Sinilindu kui legendaarset paika, kus käia Tjuun In'i, Öötöö või Must Mesi nime kandvatel pidudel.

Sinilinnu asutas neljast sõbrast koosnev kamp, kuhu kuulusid Vaiko Eplik, Kristel Eplik, Siim Susi ja Margit Susi. Toimekale kambale polnud see esimene kohvik, mida pidama asuda. Samad inimesed asutasid teisegi Müürivahe tänava populaarse lokaali Must Puudel. Üsna peagi väljusid omanikeringist nii Vaiko Eplik kui ka abikaasad Susid, viimaste hallata jäi Must Puudel. Tänasel päeval kuulub Kinokohvik Sinilind OÜ juhatusse kolm inimest: Kristel Eplik, Aivar Anniste ja Christer Saaliste.