Video Paul van Dyki kukkumisest:

“Tere, Paul siin,” alustab ta mõttelõnga lahti harutamist. “On möödunud 3 kuud sellest, kui mu elu muutus seni kujuteldamatul moel. See on minu jaoks olnud üks elu raskemaid katsumusi. Ning kuigi täieliku paranemiseni on veel väga pikk tee minna, olen ma optimistlik ja teen kõik endast oleneva, et oma kire juurde naasta, jagada oma muusikaarmastust ja unustamatuid momente teie kõigiga ka edaspidi ning kasutada mulle antud teist võimalust maksimaalselt ära — elada tänulikumalt ja õnnelikumalt kui iial varem!”

Maailmakuulus diskor tõdeb oma üüratu pikas ja väga avameelses avalduses, et tal on keeruline panna kirja kõike, mida tahaks öelda neile, kes tema pärast muretsevad, mistõttu annab ta endast parima, et kõik öeldud saaks. "Ma tänan südamest kõiki pühendunud arste, treenereid ja kogu haiglapersonali, kes aitavad mul teraapiaga jätkata. Ma ei suuda ilmselt kunagi väljendada oma tänu täit sügavust. See on tõeline ime, et olen elus ja veelgi suurem ime, et suudan tänu nende abile oma kire juurde naasta."

"Loomulikult olen ma igavesti tänuvõlglane ka oma perekonna, sõprade ja tiimi ees, kes pole hetkekski mu kõrvalt lahkunud ja on pakkunud mulle ennastunustavalt oma armastust, toetust ja julgustust. Minu lõputu tänu läheb teele aga oma imelisele, armastavale ja hoolitsevale Margaritale. Sa oled mu eluarmastus ja ilma sinuta poleks ma sellest põrgust läbi tulnud!"

Lisaks tänab van Dyk ka kõiki promootoreid, äripartnereid ja kolleege, kes tema äraolekul ei lakanud temasse uskumast ja täitsid temast tühjaks jäänud koha festivalidel ja show'del, võimaldades sellega talle paranemiseks piisava aja, ent tervitades teda ka avasüli taas enda hulgas. "Tänapäeval ei ole selline headus enam tavaks ja ma olen äärmiselt liigutatud!"

Kõigile fännidele läkitab diskor aga oma palavaimad tervitused: "Tahaks võtta aja, et tänada igaüht isiklikult nende heade soovide ja palvete eest, mis minu poole teele pandi. Pole võimalik sõnadesse panna seda, mida ma olen tundnud, kuid võin öelda, et pisarad täitsid mu silmi iga pöördumist lugedes. Vajasin seda rohkem, kui te iial oleksite võinud arvata!" Oma kirja lõpus lisab ta aga äärmiselt olulise infona juurde, et naaseb DJ-puldi taha juba juunis. Juhuu!