2007.aastal Jaapanis püstitatud 250 paari osalusel toimunud orgia rekord on ameeriklastel pinnuks silmas ja nii otsustasidki seksentusiastid kutsuda kokku vähemalt 1000 inimest ehk 500 paari, et jaapanlastele koht kätte näidata. 5 päeva vältav seksfestival kannab nime Sin City (“Patu linn” toim.) ja asukohaks on Embassy Suites nimeline hoone Las Vegase prestiižses linnaosas. Ürituse raames toimuvad lisaks orgiale ka erinevad "töötoad" näiteks sidumiskunstist ja seksleludest.

Guinessi rekordite raamatu esindaja on kinnitanud (ilmselt suurest piinlikkusest punastades), et nende andmebaasis eelpool mainitud 250 Jaapani paari sooritust pole, mistõttu ei võeta rekordina arvesse ka Las Vegases aset leidma hakkavaid sündmusi. “See ei ole ettevõtmine, mida me sooviks tunnustada või dokumenteerida!” kõlas maailma tuntuima rekorditekogumiku ametlik vastus.

Seksfestivali korraldajad ei lase end Guinessi meeskonna konservatiivsest suhtumisest karvavõrdki heidutada ja kinnitavad, et tegu on siiski tõelise rekordipüstitusega nii nende kui asjaosaliste jaoks. Osavõtutasu paaridele on 200 dollarit, hind üksikutele naisterahvastele 25 dollarit ning üksikuid mehi üritusele ei lubata, kui nad pole just mõne seltskonna aktsepteeritud liikmed. Vajalikud on ka isikut tõendavad dokumendid.

Suguhaiguste kartus olevat korraldajate sõnul asjatu, kuna kõik vajalikud kaitsevahendid, libestid, rätikud ja desinfitseerimisvahendid jagab heldelt kätte festivali meeskond. Kaasa võib tuua ka oma isiklikke mänguasju. Igasugune vägivald on taunitud ja kõik toimuv peab aset leidma partnerite vastastikusel nõusolekul. Ja kirsina tordil peavad kõik orgia osalised kandma maske. Väga erootiline maskeraad — nagu filmis “Silmad pärani kinni”!