Ei saaks öelda, et mees oma bravuuri oluliselt oleks kaotanud — Sposato kolbal märkas paparatso tätoveeritud venekeelset teksti “kes ei riski, see ei ela”, mis annab aimu, et vanad kombed pole kuhugi kadunud. Lisaks kandis ta musta t-särki, millel “Ristiisast” pärit Don Corleone pilt. Vihje maffiale? Poleks mingi ime, eriti kui heita pilk ajaloo hämarusse, et taasvalgustada Sposato kunagisi tegemisi — viimati kirjutati Giovannist 2008.aastal, kui kuumavereline mees suhtlusportaalides tapmisähvardusi pildus ja väsimatult oma endisi kallimaid ahistas. Tema sissesõidukeeld Eestisse oleks pidanud lõppema 2013.aastal, ent seda lühendati 2009.aastani. Korra on Sposato saanud ka eluaegse Eestisse sissesõidukeelu, mis siiski piisavate tõendite puudumisel tühistati.

Meenutame Eesti Ekspressi artiklite abiga, kes ta üldse on!

Sposato ilmus Eesti meediapilti millenniumivahetuse paiku, mil ta modelliagendina asus põhjamaade neide peibutama, püüdes lõksu tüdrukutebändide kaunitarid Kati Veerme ja Tatjana Ozdoba ja tegi mõlemale ka abieluettepaneku. Kumbki neidis polnud sündmuste käigust vaimustuses ja esimesena sattus ärimehe meeletu viha alla Ozdoba — Sposato pani neiu vanemate auto põlema ja sattus seetõttu trellide taha, ent pääses sealt üsna ruttu välja. Seejärel võttis ta korraks suhtedraamadest pausi ja proovis kätt Eesti Raudtee erastamisega, lubades erastamiskonkursi võitnud Rail Estonia pigist päästa.

Giovanni Sposato

Rahu ei kestnud aga kaua — õige pea otsustas ta uuesti pruutidega jändama hakata ja lasi süüdata Ozdobade perekonna korteriukse, sattudes taas vahi alla ja saades vangistuse asemel hoopis kopsaka trahvi. Eesti Raudtee tehing libises tal aga sellegipoolest käest, kuna teised investorid kasutasid segast olukorda ära ja napsasid erastamislepingu tal nina alt. Mees ei heitnud kaua meelt ning lõi käed hoopis ärimees Elmar Lepaga, kes kaasas ta Pärnu pilvelõhkujaprojekti.

Giovanni Sposato

Vahepeal kiskus Sposato eraelu taas kiiva ning ta asus kohut käima oma teise kunagise pruudi Kati Veermega, nõudes tagasi pükse ja õmblusmasinat ning hoolimata sõlmitud vaherahust lahkus Sposato 2002.aastal Eestist ning asus äri ajama Lõuna-Aafrikas, tõmmates sealsetel ärimeestel kuulduste kohaselt nahka üle kõrvade. 2003.aastal Eestisse naastes näitas mees, et pole endiselt targemaks saanud ning asus taas Kati Veerme kraesse, pommitades teda lähenemiskatsete ja kingitustega ning kuulutades ajalehereklaamides oma kustumatut armastust. See tõi talle taas politsei tähelepanu ja kohus saatis mehe riigist välja, algselt eluaegse sissesõidukeeluga, mida hiljem korrigeeriti.

Giovanni Sposato

Hullem kui Mehhiko seebiooper, tõesõna!