Pamela sündis 1. juulil 1967. aastal Kanadas, Briti Kolumbias mööblirestauraatorist Barry ning ettekandjast Caroli perekonda. Tema elutee on olnud kõike muud lihtsate killast, kuid kuulsus tundub naise elumemuaaridesse sisse olevat kirjutatud kohe tiitellehest alates.

Heidame sekspommina kuulsust kogunud ning täna tuliselt loomade õiguste eest võitleva naise sünnipäeva puhul pilgu tema ellu, ning toome teieni kõige põnevamad ja šokeerivamad faktid!

1. Pamela vanavanaisa oli Soomest, Saarijärvist pärit Juho Hyytiäinen, kes kuulus 1908. aastal toonase Venemaa Keisririigi sõjaväkke. Kanadasse emigreerudes muutis mees oma perekonnanime Andersoniks. Lisaks on näitlejannal ema poolt juuri ka Venemaal.

2. Pamela leidis esmakordselt kajastust kohalikus ajakirjanduses kohe peale sündi. Ta oli nimelt esimene 1967. aastal, 1. juulil sündinud laps. Oluline oli tema sünnikuupäev seetõttu, et 1967. aasta 1. juulil tähitati Kanadas saja aasta täitumist riigi ametlikust asutamisest.

3. Anderson lõpetas keskkooli 1985. aastal ning 1988. aastal kolis ta kodust ära Vancouverisse, et asuda seal tööle aeroobika treenerina.

4. Ta on avalikult tunnistanud, et teda on vähemalt kolmel eluepisoodil seksuaalselt kuritarvitatud. Naise sõnul pilastas teda kuuendast kümnenda eluaastani tema naissoost lapsehoidja, 12-aastaselt vägistas ta 25-aastane meesterahvas, ning 14-aastaselt elas ta üle grupivägistamise oma toonase poiss-sõbra ning tolle sõprade poolt.

5. Pamela staarikarjäär sai alguse vaid aasta peale Vancouverisse kolimist. BC Lions mängu ajal jäi ta kaamerasse kandes Labatt's Beer T-särki. Antud lõik jõudis ka õlletootjani, kes Andersoni seejärel enda esindusmodelliks palkas..Muu on juba ajalugu!

6. Pamela "Playboy karjäär" on kahekümnekahe aasta pikkune ning mitte ükski teine naine ei ole nii tihti kuulsa meesteajakirja kaant ehtinud kui tema.

7. Lisaks näitlemisele on ta kaasa löönud telesaadetes nagu Big Brother Australia, Dancing With the Stars ja Dancing on Ice.

8. Rinnakas blondiin on olnud abielus kolm korda. 1995.-1998. aastani Tommy Leega, 2006.-2007. aastani Kid Rockiga ning 2007.-2008. ja 2014.-2015. aastani Rick Salomoniga.

9. 2002. aastal teatas Anderson, et on nakatanud C-hepatiiti. Väidetavalt sai ta haiguse läbi tätoveerimisnõelade, mida ta Tommy Leega jagas. Alles 2015. aastal teatas ta, et on haigusest vabanenud ning terve.

10. Pammyst ringleb internetis seksvideoid nii Tommy Lee kui Bret Michaelsiga.

11. Pamela otsustas teismelisena loobuda lihast ning on tänaseks vegantoiduline.

12. Tal on nii Ameerika Ühendriikide kui Kanada kodakondus.

13. Pamelal on abielust Tommy Leega kaks poega, 21-aastane Brandon Thomas ja 19-aastane Dylan Jagger.