1. Tal on hea naiste maitse

Mõtle Evely Ventsli, Inese või Kristel Mardisoo peale ning mõistad kohe, et selle mehe kõrval on alati vaid kaunitarid. Kuna rokkstaariga käivad kaunid naised ikka kaasas, ei saa head valikut ägedaks pidamata jätta.

2. Ta on aus

Kui Tanel Padarile midagi ei meeldi, ütleb ta seda häbenemata, kui tal on vallatu tuju, elab ta selle välja. Siin on tõestuseks meenutus 2012. aasta Muusikaauhindade jagamise afterpartylt, kus tort sugugi ainult söömiseks ei kulunud!
Vallatud vestid Kõue mõisas

3. Ta oskab üllatada

Mõtle saatele "Su nägu kõlab tuttavalt" ja sa mõistad. Kui see ei ole üllatamine, siis mis veel? Rokimehest saab üleöö kaunis kähedahäälne daam, järgmisel korral Üllar Jörberg, kellega võiks teda vabalt segi ajada ja siis hakkas ta Dr Albanina tantsima nii, nagu vähesed 32-aastased, kes tantsimisega kokku ei puutu igapäevaselt, suudavad.

4. Tätoveeringud kaunistavad

Selle fakti kinnituseks ei jää üle muud, kui näidata:

5. Ta on mitmekülgne

Eestlaste hinge Eurovisioonil Dave Bentoniga tehtud duetiga pugenud Padar ei jäänud vaid ühe muusikastiili juurde, vaid hakkas The Suniga rokkima, nagu noorele muusikule kohane. Tänaseks on aga vanus kasvanud ning koos sellega laienenud tema muusikaline ampluaa, nii et teda võib kuulda ka bluesbändiga musitseerimas ning rahulikke unplugge'd kontserte tegemas. Rääkimata Vallatutest Vestidest, kus ta Ott Leplandi popplugusid kaasa laualab ja folgimaitselist ka Vabarna tuules hea meelega teeb.

6. Naps ja nali käsikäes

Tanel Padar ei teeskle, et ta on keegi teine - ta on rokimees ja nii ka elab. Ta võtab napsu ja teeb nalja, on ropp. "Livin' Loud!" nagu ütleb ka tätoveering tema kõhul!

7. Tal on alati stiilne

Oled sa kunagi näinud Tanel Padarit maitsetult riietumas? Ei! Meie ka mitte! Lappasime läbi kogu Publiku pildiarhiivi, aga ei suuda sulle tuua ühtegi halba stiilinäidet.

8-10. Kolme Padari enda pakutud põhjust kuuled siit: