“Minu abikaasa on samuti ettevõtja ning meid seob ka ühine äri. Abiellusime suvel, pärast pool aastat tagasi kihlumist Shanghais. Meid seob ühine ettevõte,” rääkis Lass toona Buduaarile, ent muud pole naine omaa väljavalitu kohta suurt paljastanud. 1. aprillil 2014 tervitas paar siia ilma oma esiklast — tütart, kelle nimeks sai Alexandra Sofia.

Paistab, et Lassi abikaasa ja tema lapse isa identiteet jääbki üheks suureks saladuseks, sest naine on oma elus edasi liikunud ning tema kõrval särab nüüd uus mees. Liis Lassi südame on endale võitnud Tarmo-nimeline härra ja kui sotsiaalmeedia abil üks pluss üks kokku liita, siis paistab, et paar on jõudnud ka juba abieluranda sõuda. Nimelt leiab naise Instagrami kontolt pilte nii uhkest valgest kleidist kui ka veel uhkemast sõrmusest.



Veel möödunud aasta lõpus kirjutas Kroonika Liisi skandaalsest juhtumist Helsingi lennujaamas (Loe lähmalt SIIT), naine kui trimpas baaris liigselt kesvamärjukest ning lõpuks niigi hilinenud lendu veelgi enam enda bravuuritsemise tõttu edasi lükata lasi. “Nad olid mehega mõlemad võtnud, kuid oli näha, et Liis on ikka täiesti purjus,” sõnas ebameeldiva intsidendi pealtnägija Kroonikale ning lisas, et Liisi abikaasa oli siiski adekvaatne ning aitas naisel ka mekutamisest tingitud pehmemat põlve sirgena hoida.