Helen Kõpp kinnitas Publikule rõõmsat uudist. "Jah, ma olen rase," sõnas Tartu Ülikoolis biomeditsiini tudeeriv Helen. Beebiuudist jagas ka Kalvi-Kalle, kes oma sotsiaalvõrgustiku kontole ultrahelist foto pani. Samas väidab veel sündimata maimukese isa Kalvi-Kalle foto kommentaariumis, et ta ei tea, kuidas lapsel läheb.

Neljandat kuud raseda Heleni sõnul on tema otsus Kalvi-Kalle lapsesaamise juurest eemal hoida teadlik. "Minu vanemad ja kõik mu ümber on ääretult õnnelikud ja toetavad seda, et mul on plaan saada üksikemaks. Mu lähedased on näinud Kalvi-Kallet ja arvavad, et on õige temast eemale hoida," ütles Helen.

Helen jättis Kalvi-Kalle maha septembrikuus, ent rasedusest sai teada alles hiljem. "Ma jätsin ta maha, sest ma ei talunud enam alandamist ja vaimset terrorit, mis tema poolt kogu aeg tuli. Ma olin talle andnud väga palju uusi võimalusi. Ta lubas muutuda, aga ma enam ei uskunud," kirjeldas Helen. Ta rääkis ka, kuidas Kalvi-Kalle lubas küll leida tööd ja eluaseme, ent käis selle asemel pidutsemas, ööbis võõraste naiste juures või bensiinijaamades.

Helen ja Kalvi-Kalle

Ühel hetkel oli Heleni rahaline seis niivõrd kehv, et pidi üürikorterist ühiselamusse kolima – Kalvi-Kalle ühisesse rahakotti ei panustanud. "Ta ainult naeris mulle näkku," kirjeldas Helen mehe käitumist, kui ta oli tollelt palunud tööle minna. Kui Kalvi-Kalle Heleni rasedusest teada sai, käitus ta naise sõnul kolm päeva kenasti. "Siis ta keeras nii ära. Väga paljud nägid teda pidutsemas ja erinevate naiste kodudesse minemas. Selliseid asju tegemas, mis ei ole kohased tulevasele isale."

"Ma otsustasin, et nii ei saa jätkuda ja jätsingi ta maha," kirjeldas Helen suhte lõppu. Ühel hetkel hakkas aga Kalvi-Kalle näiliselt lapse vastu huvi tundma. "Kuid asi läks hullemaks, ta suhtus minusse aina halvemini. Ma mõtlesin, et ma olen ise lasknud end lollitada. Ma sain aru, et ta ei hooligi lapsest. Kui ta hooliks, siis ta nii ei käituks. Ta isegi ütles mulle, et ma teeksin aborti, kuigi ta ise algul ütles, et tahab last," rääkis Helen, kes otsustas, et tema laps ei kasva üles perekonnas, kus üks lapsevanem sellist käitumisstiili harrastab.

"Ta ei hooli sellest, et minu sees on teine elu. Mina olen see kes kannatab ja ma ei tohi sellist stressi taluda. Ma ei lase sellel väiksel elul enda sees niimoodi kannatada. Tema enda isa teeb teda niimoodi maha," jutustas Helen emotsonaalselt. Ka lapse ultraheli foto lisamine sotsiaalvõrgustikku on Heleni arust manipulatiivne. "See on näitamine, kuidas ta justkui hoolib oma lapsest, aga tegelikult ei hooli. See, kuidas ta on mind sõimanud..." tõi Helen veelkord mehe suhtumisele tähelepanu.

"Tal on tähesära hajunud ja ta püüab seda kuidagi tagasi saada. Tal on suur janu selle järele, et naised teda taga ajaksid," arvas Helen.