Bublé ega Lopilato pole ajakirjanike küsimustele sellel teemal veel vastanud. Lopilato näitlejast vend Dario jäi aga hiljuti kaamera ette ning oli sunnitud küsimustele vastama. “Ma ei saa teile öelda. Ma vannun teile, et ma ei saa seda öelda!” keerutas mees närviliselt naerdes.

Lopilato on varasemalt meediale rääkinud, et unistab perelisast: “Mulle väga meeldiks saada veel üks laps, kuna emaroll on parim roll. Tahaksin endal 20 last, ent mu keha ei peaks sellele lihtsalt vastu.” Kõlakad rasedusest lõid aga veelgi enam lõkkele, kui naine postitas Instagrami pildi endast lohvakas särgis. Kohaliku meedia sõnul on see vaid trikk raseduse varjamiseks.

A entrenar!!! Me encanta cuando todo combina !!! #muchaonda #shhh #LuSpirit

A post shared by Luisana Lopilato (@luisanalopilato) on Jan 24, 2018 at 11:12am PST

Bublé on pärast karjääri pausile panekut taas tööpostil. Nimelt loobus ta Briti muusikaauhindade õhtujuhi rollist pärast seda, kui tema vanemal pojal Noahil diagnoositi vähkkasvaja. Teade raskest haigusest tuli ilmsiks 2016. aasta novembris Los Angelese haiglas. Perekond oli äsja naasnud Argentinast, sealsed arstid kahtlustasid poisil mumpsi. Noah käis keemiaravil ja operatsioonil, misjärel teatasid vanemad avalikkust olukorra paranemisest. “Oleme väga tänulikud, et saame rääkida meie poja Noahi paranemisprotsessist pärast ravikuuri. Doktorid on meie väikemehe tuleviku osas väga optimistlikud.”

Noahit olevat kimbutanud maksavähk, kuigi perekond pole seda ametlikult kunagi kinnitanud. Lopilato avas seda teemat suvises intervjuus Argentina jutusaates: “Sellised juhtumid elus panevad mõistma, et kõige olulisemad ei ole need asjad, mis sa arvad olevat. Olulisim on säilitada usku ja jõudu. Pole päevagi, kui ma ei lähe õhtul voodisse jumalat tänades. Kõige hullem on möödas, ent see on pikk ja aeganõudev protsess.”