Voodoo-huviline Marilyn Kerro, kes kasutab oma rituaalides küünlaid, teravat nuga ja loomade siseorganeid, rabas esmakordselt “Selgeltnägijate tuleproovi” võttemeeskonda oma ilu ja võimetega aastal 2013, mil ta pääses sarja 14. hooaja kaheteistkümne finalisti hulka.

Hooaja avasaatesse valiti 258 selgeltnägijat eri riikidest, nende seas ka punapäine Rakvere neiu Marilyn Kerro, keda saatis tõlgi rollis mitu aastat Moskvas elanud Virzinja Kotkas. Esimese proovikivina tuli selgeltnägijatel koguneda pimedasse kinosaali ja arvata ära, kes või mis peitub musta sirmi taga.

Vaheseina taha oli peidetud kaunis noor naine, kelle paljaste õlgade peal väänlesid verdimevad kaanid. Vaid vähesed said ülesandega hakkma, ent vaimud võtsid Kerro palveid kuulda ning ka tema pääses edasi teise vooru, millest võttis osa vaid 26 parimat sensitiivi.

Teine katsumus oli “Selgeltnägijate tuleproovi” austajatele juba tuttav: suurde angaari oli pargitud kolmkümmend autod ning võistlejatel tuli ära arvata, millises pakiruumis peidab end noor meesterahvas. Marilyn võttis seekord appi ohverdamisrituaali. Ta süütas küünlad, keerutas kahe käelaba vahel teravat nuga, torkas siis selle looma südamesse ning vaimud võtsid teda taaskord kuulda ja andsid talle õige vastuse. “Ma tunnen siin midagi. Mind tõmbab selle musta auto juurde,” sõnas Kerro pärast auto juurest auto juurde kõndimist õige sõiduki ees peatudes.

Marilyn Kerro

Marilynil läks hästi ka viimase katsumise täitmine, kui selgeltnägijate ette saabus maskeeritud staar. Võistlejatel seoti silma kinni ning vaid oma kuuendat meel usaldedes tuli neil ära arvata nende ees istuva avaliku elu tegelase identiteet.

“Sellele inimesele on tähtis tee joomine,” sõnas Marilyn. Maski taga peitus kuulus vene räppar Detsil ehk Kirill Tolmatski, kes tunnistas, et neiu pani absoluutselt täppi. Nimelt olevat Detsil loobunud omal ajal isegi ühes tõsielusarjas osalemisest, sest seal polnud ei teed ega suhkrut ning seda teadsid seni vaid ainult mehele lähedased isikud.

Hiiglavalt läbitud kolm katsumust tagasid Marilyn Kerrole koha “Selgeltnägijate tuleproovi” 14. hooajas, kuid paraku pidi finaali jõudnud naine leppima teise kohaga. Möödunud sügisel naasis ta saate 16. hooaega ja ajalugu kordus — Marilyn pääses küll taas kolme parima sekka, ent parima sensitiivi tiitli võitis Viktoria Raidos. Kuna kolm on kohtuseadus, läks sihikindel kaunitar taaskord võitu jahitma, kuid kas see kord tuleb teine või esimene koht — elame ja näeme! Publik soovib igatahes Marilynile edu tema tegemistes ja palju õnne sünnipäevaks!