Wiwibloggsi ajakirjanikel ei jäänud märkamata Elina Nechayeva sõrmes särav ehe ja blogi eestvedaja William Lee Adams uuris naiselt, kas oodata on pulmapidu? Elina tunnistas tagasihoidlikult, et tegemist on tõepoolest kihlasõrmusega.

Elina elukaaslaseks on ärimees David Pärnamets, kes viibib hetkel koos lauljatariga ka Portugalis toimuval Eurovisionil. "Tegemist on mehega, kellest ma ka laulan," sõnas Elina. Publikule teada olevate andmete kohaselt peaks pulmapidu toimuma juba saabuval suvel.

David ja Elina kohtusid läinud aasta sügisel. "Meie kohtumine oli uskumatu. Olin jõudnud 40. eluaastatesse ja mõelnud, et armastust esimesest silmapilgust pole olemas. Elina arvas samamoodi. Aga äratundmine oli silmapilkne. Saime väga lühikese ajaga aru, et oleme üksteise jaoks loodud,” avas David oma hinge mõni aeg tagasi LP-s ilmunud intervjuus.

"Tundsin Elinas ära hingesugulase. Kehakeel ja keemiline reaktsioon hakkas tööle nii mul kui ka tal. See ei ole seksiga seotud kirg, vaid pigem sisemine hääl, mis ütles nii mõndagi. Mul oli väga soe tunne ja oleme hiljem rääkinud, et ka temal. Vestlesime juba esimesel kohtumisel väga avatult teemadel, millest kunagi ei räägi inimesega, kellega oled äsja tuttavaks saanud. Üksteise usaldamine toimus niivõrd kiiresti. Ta tundis ära mu aura ja energia, et olen ta vastu heatahtlik. Ma isegi ei kujutanud ette, kuhu meie tutvus välja võib viia. Täna oleme kokku leppinud, et teeme tiimitööd. Ainult nii liigume tähtede poole. Moraalne ja vaimne tugi on kunstiinimesele ülimalt oluline," lisas Pärnamets.

Palju-palju õnne Elinale ja Davidile ka Publiku poolt!

Elina Nechayeva ja David Pärnamets

Vaata Wiwibloggsi intervjuud Elinaga!