Ats Joorits rääkis saatele "Ringvaade", kuidas võitlus registrikande pärast kestis kolm ilmatumalt pikana tundunud aastat. Frankliniga on nad juba koos elanud tervelt 17 aastat, sellest seitse abikaasadena.

"Ma nägin juba tol ajal palju nukraid mehi, kes seda kapist väljatulemist ei olnud teinud ja ma nägin kuidas nad kannatasid. Ja neid on palju, kes kannatavad," kirjeldas Joost enda elukvaliteedi muutust pärast seda, kui ta kapist välja tuli. "Elada saladusega, ennast eitades, see on karm elu."

"See pikk protsess on jõudnud ühele poole. Mina näen seda eelkõige enda probleemi lahenemiseks," sõnas Joost lõpuks positiivset kohtuotsust ning sõnas, et tunneb võidu üle suurt rõõmu.

Franklini ja Atsi pulm oli lihtne. Tseremoonia peeti kaunis muuseumiaias, kust avanes hunnitu vaade Stockholmile. Tseremoonia tehtud, sõideti jalgratastega koju ning suunduti seejärel restorani. Järgmisel päeval ärkasidki härrad teadmisega, et on lõpuks abielus.

"Minu jaoks on normaalne ja mulle meeldib pikaajaline suhe ja ma olen püüdnud seda niimoodi üles ehitada. Franklin samamoodi," sõnas Ats Joorits oma suhte kohta.

Jaga
Kommentaarid