Selegub, et tegemist polnud sugugi mitte paarikese, vaid alles samal päeval kohtunud inimestega, kes lennukis oma ilmselgelt veel maha jahtumata peotundeid ihuliste naudingutega maandama asusid.

Paraku poleks juhtumi meespool, kes olla üle lennuki rahvalt ka kondoomi küsinud, tohtinud üldsegi ühegi daamiga lennukiistmel aeleda, sest 31-aastaseks Shaun Edmondsoniks osutunud kokka ootas kodus kuus kuud rase naisuke, kellega nugisetükki teinud mees juba kuus aastat koos elab. Enda sõnul lennukis vaid sületantsu teinud ning suurest meediaskandaalist vapustatud 39-aastane kolme lapse ema Tracey Bolton tegi enda sõnul mehele vaid sületantsu. Naine, kes pealtnägijate väitel siiski ühel hetkel püksid jalast võttis ning Edmondsoniga suguühtesse astus, on kuuldavasti täiesti lohutamatu ning väga šokeeritud, et patutegu avalikuks tuli.

Et pealtnägijate sõnu pole võimalik pildimaterjaliga tõestada, siis jääb võimalus, et asjaosalised räägivad tõtt ning ka ülejäänud Ibiza-lend oli täis mitte just kõige adekvaatsemaid tunnistajaid. Olgu see lugu aga õpetuseks neile, kes piiri pidada ei oska – järgmisel hetkel on video netis üleval ja kõik sõbrad-sugulased pilgu peale visanud.