Michael Jacksoni vanim laps pihtis, et elas nelja aasta eest üle vägistamise, kui temast palju vanem võõras mees teda seksuaalselt ründas. Sündmus viis noore neiu lisaks leinale nii sügavasse depressiooni, et ta hakkas narkootikume tarvitama ning püüdis endalt korduvalt elu võtta. Perioodi kajastas ka meedia, saamata aru, mis tüdrukuga toimub. “Mind valdas enesevihkamine ja madal enesehinnang. Uskusin, et ei suuda midagi hästi teha ja arvasin, et elu ei vääri elamist. Asjaloole lõi oma pitseri ka fakt, et eluaeg kodus koolituatud tüdruk pidi puberteediealisena koolis käima hakkama. “Tegin paljusid asju, mida 13-15aastane ei peaks tegema. Tahtsin kiiresti suureks kasvada, kuigi ma pole tegelikult selline inimene.”

Surmasuust päästis tüdruku teraapiline kool Utah’s, mis popikuninga tütre enda väitel muutis kogu tema elu. “Olin enne hull. Tõesti hull. Minus oli palju teismelise raevu ning depressioon ja ärevushäire takkaotsa.” Paranemisele aitas kaasa ka taas emaga suhtlema hakkamine.

Nüüd on neiu täiesti kaine, suitsetab vaid mentooliga sigarette. Tänaseks on tal ka poiss-sõber, 26-aastane Michel Snoddy. Tulevikuplaanidesse kuulub modellindus ja näitlemine.

Ajakirjast võib lisaks lugeda, et näiteks usub Paris, et tema isa tapeti. “Ta tegi kogu aeg vihjeid, et teda aetakse taga. Ta ütles, et “ühel hetkel nad veel tapavad mu”. See on selge, kõik osutab sellele. Kõlab nagu vandenõuteooria ning täielik jama, kuid perekonnas teavad seda kõik. See oli lavastus, täielik pullis*tt, “ leiab ta. Meenutuseks, et Michael Jackson suri aastal 2009 südamerabanduse tagajärjel, mille põhjustas ravimite üledoos.