Leidus neid, kellel kuuldu peale kulmgi ei tõsnud, sest artistide puhul olevat nokastanud seisund täitsa tavaline nähtus: "Ja nõuka ajal oli Loop Kohtla-Järvel kaevuritepäeva kontserdi ajal maani täis. Krieger urineeris, öökis ja jauras Taretu Püssirohus ükskord nii, et esinemine jäigi ära. No on ikka juhtunud ja ilmselt juhtub veel. Samuti on esinemisi, kus bändiliikmete vahel käib pudel keset kontserti ringi. Kui Rock Hotell veel tegutses algusaastatel, oli neil Pärnus kontsert. Isa mul nägi mingis kohvikus, et mehed kaanisid enne algust korralikult õlut, Iff kaasa arvatud, ja seejärel läksid Vallikääru esinema. Villu Tamme purjus peaga laval pole ime, sest Tõnu Trubetsky ei olnud ka alati kaines olekus laval"

Mõni leiab koguni, et: "Eestis on muhedaid saatejuhte ja koomikuid liiga vähe, et neid hakata iga pisiasja pärast risti lööma. Normann on igati lahe tüüp ja paljude meie halli argipäeva vahetevahel naljaga natuke lõbusamaks muutnud. Teet ja Jõekalda on joogise peaga teinud nii reisisaadet kui ka nädalalõpu saadet ja suudavad mehed ka vintis peaga head asja teha. Virisejatele ütleks, et nähke maailmas ja inimestes rohkem head siis on teil endal ka parem elada."

Purjusolek pole mõistagi iseenesest patt, ent ei saa unustada, et sellega kaasnes Normanni puhul pettunud publiku pahameel. Seda tuletas meelde ka üks kommenteerija: "Ma ei saa aru inimestest, kes püüavad joomist ja joodiku käitumist õigustada. Selleks, et pehme keelega purjus meest näha, ei pea mitte piletiraha maksma ja väga paljud poleks sinna läinudki. Selleks ei pea olema kultuuriasutuses etendus, vaid iga nurga taga, kust politsei pole neid üles korjanud, võib sellist etendust päris ilma rahata näha. Aga mees, kes peab nii endast kui ka publikust lugu ja võtab oma esinemise eest tasu, vot see peab olema korrektne ja kaine. Niisama lihtne see ongi!"