Avaldame lugejate kommentaare, mis on loetavuse huvides keeleliselt toimetatud.

"Ega see Liisa ka teab mis puhta südamega tegelane selles loos ei ole. Sama asja oleks võinud vähe viisakamalt neile venelastele öelda ning ise seejuures viisakaks jääda. Samas venelaste poolt teise inimese peksmine, ja veel millegi sellise eest, ületab küll kõik sündsuse piirid. Peksu käigus teise inimese ahvikombel juustest tirimise ning maas olija peksmine on raskelt mitte-tolereeritav tegevus ning peale selle video vaatamist oleks võinud need kaks vene printsessgorillat saada veel uhkema karistuse."

***

"Mind näiteks ajab närvi, et noored eestlased ei oska muid keeli peale eesti ja inglise keele. Keskealised põhjaeestlased räägivad üsna vabalt ka vene keelt ja soome keelt. Minu kui vanema inimese jaoks on nõrk keeleoskus arusaamatu.

Samuti ajab mind närvi, kui inimesed joovad ennast täis ja siis hakkavad maailma parandama.

Vaata uuesti videot, ostjad ei hakanud nõudma müüjalt vene keelt. Nad pöördusid viisakalt ja ütlesid pozaluista. Siis kordasid oma soovi. Alles kolmandal korral lisati ropp sõna, aga see oli rohkem nagu sidesõnaks. Tüli norijaks ei olnud need venekeelsed naised."