“Olen Marina Kaljuranda ka enne mõistlikuks pidanud ja käekoti asi üldse ei huvita, mehed ostavad endale samamoodi kalli portfelli ja keegi ei pane tähele. Aga uusrikaste pärast naaritsakasuka ostmine on küll naeruväärne. See ei ole maitsekas ega tänapäeval edukuse märk, rikaste ja kuulsate seas on tunduvalt rohkem neid, kes peavad karusnahast kasukat loomapiinamiseks ja eputamiseks, kellel on sotsiaalset ja ühiskondlikku närvi. Aina rohkem on rikkurite seas intellektuaale, endisi nohikuid ja loomungulisi inimesi, kes vastanduvad uusrikaste elustiilile. Isegi Venemaal. Kui võidad vanema, nõukaaegsete iluideaalidega põlvkonna lugupidamise, siis võid kaotada noorte oma. Jah, kullakaevajatest naised kannavad karusnahka, iseasi, kui palju nad midagi otsustavad. Ega uuendusmeelsed venelased, kes on karusnaha vastu, tule sulle seda ütlema, aga neile seostub karusnahk ikkagi nõukaaegse pärandiga ja pettuvad selles, et läänest tulnud inimene ei oma teistsuguseid väärtusi. Või üldse, kui palju peab end teiste pärast muutma? Ei pane Obama ka teemantidest hambaid ja 10 kg kulda kaela, kui peab räpparitega kohtuma.”

“Enamikes normaalsetes riikides on poliitikud ju rahva poolt valitud ja nende töö on rahva teenimine. Kui poliitikute töö (suhtluse teiste riikidega) määravad ära kasukad-kotid-kingad (jummel, äkki pesu ka), siis pole midagi imestada, et rahvas poliitikuid ei armasta ega usalda. Kõik muu peale rahva teenimise tundub olema tähtsam.”

“Loomulikult on daamil daamilikud kavalused, naised teavad. Küll aga ei jaga matsu mehikesed foorumites — sarikommijad. Naljakas on lugeda eluvõõraste papide kommentaare siin… Marina, tubli naine oled ja eeskujuks ka, kuidas peab diplomaatlikult asju ajama nii, et edu oleks. Moskva-aegadest jäite meelde kui vankumatu Eesti riigi esindaja. Loodan südamest, et teist pr Kaljurand saab Eesti president. Õnneks ei määra sarikommenteerijad, kellest saab meie president.”