"Aitäh Rick Owens ja Michele Lamy nii meeldiva õhtusöögi eest. Sa ütlesid mulle nii paljusid asju, mida mul oli vaja kuulda ja ma ei unusta seda kunagi. Suur inspiratsioon. Sa oled tõeline kunstnik," rõõmustab koos maailmakuulsa moedisaineriga pildi sotsiaalmeediasse läkitanud Tommy Cash.

2013. aastal jäi Winn Puhh looga "Meiecundi mees üks Korsakov läks eile Lätti" Eesti Laulul kolmandaks.Unikaalse imago ja muusikatunnetusega bändi esinemisest sai üks Eesti esimesi viral-videosid, mille vaatajanumbrid ulatusid sadadesse tuhandetesse.

Suure välismeedia tähelepanu abil jäi Winny Puhh silma ka maailmakuulsale moedisainerile Rick Owensile, kes kutsus pundi vürtsitama oma Pariisis toimunud etendust. Laes rippunud ja 90-kraadise nurga all keerlenud karvased karjuvad mehed panid moegurmaanid tõeliselt ahhetama ja ajaleht The Independent nimetas Winny Puhhi terve Pariisi moenädala naelaks, röövides Owensi loomingult kõik pilgud. Winny Puhhi esinemisene Pariisi moenädalal oli lausa nii märkmisväärne, et sellest valmis omaette dokfilm.