Lisaks määrati talle 15 kuud tingimisi vangistust, mille jooksul tuleb tal tõendada täielikku karskust, kirjutab Los Angeles Times.

38-aastane näitleja viidi vangi pühapäeva õhtul, kuid tal on lubatud tööga seotud asjaoludel vahepeal trellide tagant lahkuda.

Kohtus selgus, mis skandaalsel maikuu õhtul juhtus, mil Diamond ühes Wisconsini baaris üht võõrast meest pussitas. Nimelt olevat näitleja pingeliseks kiskunud seltskondlikus olukorras tõmmanud noa välja, et hirmutada baaripidajaid, kellest üks - naisterahvas - ta pruuti füüsiliselt ründas. Väidetavalt aga oli hoopis Diamondi kallim Amanda Schutz ise kogu konflikti algatanud. Pussitamine olevat juhtunud aga kogemata.

Teistel sarja tähtedel näib aga viimasel ajal paremini minevat: hiljuti Jimmy Falloni jutusaates taas kokku tulnud sarja näitlejatiimist on Lisat mänginud Lark Voorhies äsja abiellunud, Kelly't kehastanud Tiffani Thiessen ootab oma teist last ning peategelas Zack Morrise ehk Mark-Paul Gosselaari perre sünnib peagi juba neljas laps.