"Kogu praegune olukord ei oleks selline, kui tegu olnuks suvalise kõrvalehüppega. Ta on rokkstaar ja ühekordseid petmisi on juhtunud, ent sel korral on asjalood hoopis teised," rääkis paari lähikondlane Ozzy afäärist juuksuri Michelle Pugh'ga, vahendab Page Six.

Paari tuttav teadis veel spekuleerida, et ühekordse petmise on Sharon suutnud varemgi Ozzyle andestada, ent praegusel juhul on tegu ikkagi kõrvalsuhtega teise naisega.

Sharon Osbourne tunnistas oma CBS-i kanalil jooksvas saates "The Talk", et petmisjutud vastavad tõele. "Ma olen 63-aastane ja ma ei suuda enam niimoodi edasi elada. Mul pole aimugi, mida ma nüüd teen," sõnas naine.

"Ma ei tea, mis suunas ma liigun, kellega ma sinna liigun ning ma vajan lihtsalt aega iseendale. Et aru saada, mida ma tegelikult oma elu lõpuni teha tahan," lisas ta.

Sharon on vältinud Ozzy kohta käivate artiklite lugemist ning ta ei taha teada, millega mees tegeleb. "Ma ei tea, mis toimub. Ma ei taha sellest kuulda ega lugeda. See on nagu soola haavale raputamine, mul pole seda vaja."

Sharon on olnud oma abikaasa mänedžer juba 70ndatest ja abikaasa peaaegu 34 aastat, ei tea veel kas nende lahkuminek ka lahutust tähendab. Naine viskas Ozzy nende ühisest kodust välja, ent mees tuli tagasi, mispeale pakkis hoopis Sharon oma kohvrid.

Sharon on varemgi ähvardanud rokilegend maha jätta, viimati 2013. aastal, mil mees taas alkoholi ja uimastite küüsi langes.