Õõvastav vahejuhtum leidis aset 6. mai õhtupoolikul kella poole seitsme ajal Kalamajas, mil Beatrice'i tütar Uma jäi tõukerattaga õue ootama ning tema isa ja vend läksid Rimisse ostlema.

"Siis ilmus kolm 14-15-aastast last, kes kõnelesid vene keeles, kaks poissi ja tüdruk. Roosade juuste ja punase nokamütsiga tüdruk läks Uma selja tagant mööda ja andis kõva löögi tagant vastu pead," kirjeldab Beatrice kohutavat olukorda ja lisas, et Uma ehmatas ja tal oli valus. Uma küsis ka piigalt vene keeles, et mille eest vopsu anti, ent vastust ta sellele ei saanud.

"Veidi aja pärast läks tüdruk poodi ning Umast möödudes lõi teda uuesti. Tütre küsimustele, et miks ta teda lööb ja mille eest, vastust ei tulnud," jätkab Beatrice ja lisab, et ehkki oli rahvarohke aeg, siis keegi ei teinud toimuvast välja. "Keegi ei sekkunud peale ühe välismaalasest mehe, kes märkas Umat nutmas ja nägi natuke ka seda vahejuhtumit," jätkab Beatrice ja tunnistab, et vaid tänud välismaalase sekkumisele jättis roosapäine neiu Uma rahule ja läks minema.

"See härrasmees jäi Umaga ja lohutas teda, kuni isa ja vend poest väljusid," lisas Beatrice.

"Väga kurb oli seda kuulata. Kõige hullem on aga see, et laps ütles, et ta ei julge enam üksinda õues käia ning kedagi oodata ja üldse kardab kõiki inimesi! Tema sai vapustuse ja mina ka," jätkas Beatrice.

Küll aga puuduvad kõnealuse poe ees turvakaamerad ning sestap palub Beatrice hoopis avalikkuse abi kiusajate leidmisel.