Et Rita Wolfensohni vaevab maniakaalne asjade kogumise häire, on tema kodus hingemattev hais ning nõnda ei saanudki nägemispuudega naisterahvas aru, et tema poja surnukeha laguneb sisuliselt käeulatuses, vahendab Mirror.

Naine arvas ise, et poeg lihtsalt lahkus ühel hetkel ega tulnudki tagasi. Küllaltki kõrges eas kodanik on elanud oma poja skeleti läheduses umbes 20 aastat. Kõhedusttekitav avastus tehti 15. septembril, kui üks sugulane saabus Ritale külla. Rita oli parasjagu haiglaravil ning sugulane pidi käima naise majast läbi, et talle mõned asjad tuua.

Naise vennanaine Josette astus majja ning leidis sealt eest täiesti terves tükis luukere, millel olid isegi teksapüksid jalas, t-särk seljas ja sokid varvaste otsas. Mees lamas õhukesel madratsil.

Võimuesindajad rääkisid meediale, et majas avanev pilt oli nagu kaader Hitchcock’i õudusfilmist. “See oli nagu mingi äraspidine “Psühho” stseen,” tõdes politseinik. Kuid politsei usub Rita versiooni sellest, et ta ei pannud poja surma tähele just seetõttu, et naine ei näe ning majas oli eemaletõukav hais juba varem.