„Ma olen väga kinnine inimene. Ega ma eriti endast ei räägi ja suuri pidusid ei korralda. Hoopis perekeskne pulm Saaremaal on kõige rohkem Tänakute pere nägu,” muheleb 28-aastane rallimees, paljastades selle, et oma suuri võite ta ei tähista ning ka alkoholiga pole suurem sõber. „Eks kunagi ole ikka veidi pidutsetud, aga kui me praegu iga päev tunde staadionil või jõusaalis rühime, siis milleks seda kõike kurgust alla lasta?” arvab Ott. „See põhimõte on mul lapsepõlvest. Ma ei ütle, et ma olen karsklane, aga igal asjal on oma koht.”

Osaledes ralli maailmameistrivõistlustel, on Ott keskmiselt 200–250 päeva aastas kodust ära ning Janika ja Mia käivad võistlustel kaasas harva. „Nende kohalolek tekitab alati vastandlikke tundeid. Kui nad on seal, siis tunnen end ebamugavalt, kui mul neile piisavalt aega ei ole,” selgitab rallisõitja, kelle võistluspäevad on tihti 15 tundi pikad.

Ometi ei tunne Ott, et oleks pereelus millestki väga ilma jäänud, kuna kõik tütre "esimesed" on ära nähtud. „Eks ta on nutikas, tahab oma trikke mulle ka näidata. Selles pole kahtlustki, et Mia on isa laps. Meie peres on nii, et ema roll on olla kasvataja ja õpetaja ning mina olen see lõbus seltsiline ja mängupartner,” muigab rallisõitja. „Ega ma tean, et minuga lihtne ei ole, aga ma tegelesin ralliga juba siis, kui kohtusime, seega loodan, et Janika ikka mõistis, millele alla kirjutas,” räägib ta.