"Staadionilaulupeo idee ja kontekst on väga tervitatav. Mängueelne ühine laulupidu annab jalgpallimatšiks hea laengu publikule ja tahaks loota, et ka koondisele. Kui rahvas on meeleolukalt lauluga üles köetud, siis ollakse julgemad ka mängu ajal kaasa elama," lausus Lepland.

Mullu Eurovisioonil 6. koha saavutanud laulja ütles, et käib tihtilugu staadionil Eesti koondist toetamas. "Kui mul just esinemist ei ole, siis olen alati püüdnud kohal olla. Rahvusmeeskonnale hoian eestlase kombel ikka pöialt," kinnitas Lepland.

2010. aastal toimunud maavõistlusel Soomega esitas Lepland Eesti hümni. "Esitada Eesti hümni jalgpallikoondise maavõistlusel eriti veel vennasrahva soomlastega, väike närv oli sees. Üritasin hümni võimalikult algupärasena hoida. Emotsioonid olid väga head – kui pärast matši staadionilt väljusin, siis nii mõnigi koondise fänn tuli ligi ja ütles, et neile mu esitus väga meeldis. Igas mõttes tore päev oli, sest koondis võitis 2:0," meenutas Lepland.

Kolmapäeva õhtul avatakse A. Le Coq Arena publikule kell 17, staadionilaulupidu algab kell 18. Pealtvaatajatele on trükitud 3000 laululehte, kus on kirjas staadionilaulupeol ettekandmisele tuleva 12 pala sõnad. Ettekandmisele tulevad isamaalised ja rahvalikud laulud. Eesti – Läti matši avavile antakse kell 19.

"Soovitame kõigil pealtvaatajatel tulla A. Le Coq Arenale juba varakult, et staadionilaulupeost osa saada. Ühtlasi tuletame meelde, et erineva hinnaga pääsmed on eelmüügis Piletilevis, staadioni kassas on saadaval vaid ühe hinnaga piletid," ütles Eesti Jalgpalli Liidu peasekretär Anne Rei.