"Minu Mazda 3 on loodud 2006. aastal Jaapanis. Eestise saabus ta samal aastal. Mustu esimeseks omanikuks sai ehitusfirma projketijuht, kes kasutas Mustut tööautona. Selles ametis pidas Mustu vastu mõned aastad. Edasi rändas Mustu toreda tütarlapse kätte, kelle esimeseks autoks ta oli, tütarlapse isa ja vend on auto eest väga kenasti hoolt kandnud. Mustut on korralikult hooldatud, üle vaadatud ja kindlustatud. Tütarlaps sõitis Mustuga nagu arglikule eesti neiule kohane, pidades kinni kiirusepiirangutest ja liikluseeskirjadest.

2014. aasta jaanuaris sain Mina Mustu omanikuks. Olen temaga sõitnud siis natukene aega. Kui Eestist ära ei läheks, siis teda kindlasti maha ka ei müüks. Ise olen samuti Mustut korralikult hooldanud ja lasknud ülevaatused ja jupid ära teha. Masin on täiesti 100% stardivalmis. Mustu ei ole kõige võimsam ja vägevam pill meie tänavatel, kuid temal on sees suur hing. Ei ole mina temaga kunagi kuhugile kinni jäänud ja ei ole ka tütarlaps, kes enne mind Mustuga suhtes oli. Hing on visa ja hätta ei jäta. Lagunemisega kindlasti probleeme pole. Mina olen pidanud temaga käima teeninduses ainult õli vahetamas ja korralises hoolduses.

Kuna Mustu pole just enam oma esimeses nooruses, siis mõned roosteplekid tal siiski on. Olen lähemal ülevaatusel tuvastanud 3-4 väikest täpikest. Õnneks on Mustu olnud kogu aeg kasutuses ja liikuv raud ju ei roosteta. Liikluses temaga hätta kindlasti ei jää. Kiirendab piisavalt, et teised liiklejad uimerdamisega just Sind närvi ajada saaks. Maanteel ei saa rääkida kõige hullemast raketist, kes kiirendab 0-100 km/h 5 sekundiga. Selleks läheb natukene kauem aega, kuid mina olen saanud kõik möödasõidud tehtud ja natukene ka teravamaid elamusi sinna juurde.

Mustul on sellega hästi läinud, et avariisid tal pole olnud. Parklas väikeseid kraapimisi on olnud, kuid need on kõik kenasti korda tehtud, plekk mõlkis pole olnud, kui värv on maas olnud küll. Ausalt, mul on natukene isegi kahju Mustut maha müüa, kuna ta on mulle väga kalliks saanud ja mulle väga meeldib temaga sõita. Kui Te tunnete, et just Teie võiksite olla Mustu uus omanik, siis võtke minuga ühendust ja ma näitan Teile seda vägevalt suure hingega pilli."

Kas Sina võiksid olla Mustu uus omanik?