Käärson polnud esimene inimene, kellele Tarasovski ja Milišenko tol saatuslikul päeval helistasid. Telefonikõnede väljavõte näitab, et ta võis olla alles viies, kellega mehed kokku saada soovisid.

Üks neist neljast oli praegune peaminister Taavi Rõivas. Ka tema soovis internetiportaalis Auto24 oma autot müüa. Tegemist oli 2007. aasta Audi A6-ga, mille hinnaks oli 540 000 krooni.

Saatuslikul õhtul, mis oli laupäevane päev, ei saanud Taavi Rõivas mõrvaritega kohtuda, sest ta viibis Tallinnast eemal, Lõuna-Eestis.

Rõivase puhul teeb olukorra eriti kõhedaks fakt, et Tallinnasse tagasi jõudes võttis ta järgnenud esmaspäeval ja teisipäeval samal numbril ühendust. Õnneks oli telefon mõlemal päeval välja lülitatud. Toimikus seisab: "Leppisime kokku, et helistan samal numbril tagasi ja mida ma mitmel korral tegin, kuna oli huvi seda autot müüa. Siis hommikust peale oli telefon välja lülitatud ja järgmine kord oli jutt neljapäeval politseis."

Tarasovski mõisteti 2010. aastal röövmõrva eest 20 aastaks vangi. Milišenko pääses kokkuleppemenetluse käigus nelja-aastase karistusega, sest teda mõrvas süüdi ei mõistetud.